Cum au reacționat sârbii, după ce Viorel Moldovan l-a lăudat pe Borisav Burmaz, jucătorul Rapidului

Viorel Moldovan Borisav Burmaz Rapid Fotbal intern Viorel Moldovan participa la sarbatorirea a 100 de ani ai clubului Rapid Bucuresti din Bucuresti, eveniment desfasurat pe Superbet Giulesti Arena din Bucuresti, duminica 25 iunie 2023. © FOTO:Simion Mechno/SPORT PICTURES
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 15:26
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 15:18

Borisav Burmaz (22 de ani) a semnat cu Rapid în această iarnă și a făcut o impresie extrem de bună după primele jocuri în tricoul alb-vișiniu.

Din articol

Prestațiile atacantului sârb l-au făcut pe Viorel Moldovan să declare că Borisav Burmaz este cel mai bun transfer făcut în prima ligă a României în aceastăă iarnă.

„Borisav Burmaz este în lotul echipei românești Rapid începând cu această iarnă, iar în urma golurilor și a partidelor foarte bune pe care le-a făcut a captat deja atenția publicului local.

Nici fostul internațional român, Marius Lăcătuș, nu a rămas imun la prestațiile bune ale atacantului sârb. El consideră că transferul atacantului central de 22 de ani este cea mai bună mutare din perioada de iarnă

Apropo, Lăcătuș a fost de zece ori campion al României cu Steaua, iar în 1986 a devenit campion al Europei cu clubul din București, iar datorită forței fizice și abilităților de gol, și-a câștigat porecla „Fiara” în timpul cariera”, au scris MeridianSport.

Despre Borisav Burmaz

Crescut de Steaua Roşie, cea mai titrată echipă din Serbia, atacantul de 22 de ani, a mai jucat la Graficar şi Radnicki Kragujevac 1923.

Burmaz este fost internaţional sârb de juniori, evoluând pentru naţionalele U17, U18 şi U19 ale Serbiei, iar valoarea sa de piaţă, conform transfermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!