Reacția lui Mihai Stoica după provocarea "Venim!" a rapidiștilor: "Steagul Letoniei"

Mihai Stoica dan sucu Daniel Niculae FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Februarie 2024, 23:55
Data actualizarii: Joi 22 Februarie 2024, 23:54
Rapidiștii au prins curaj după ce s-au apropiat la șapte puncte de liderul FCSB, iar conducerea giuleștenilor a lansat câteva mesaje provocatoarea la adresa rivalei.

"Venim după voi! Venim după FCSB", a fost mesajul public trimis de acționarul majoritar de la Rapid, Dan Șucu, lui Gigi Becali, în contextul luptei la titlu din Liga 1.

Reacția lui Mihai Stoica după provocarea "Venim!" a rapidiștilor

După ultima etapă din Liga 1, una în care Rapid a învins FC Hermannstadt (2-0), iar FCSB a remizat contra lui U Cluj (0-0), Daniel Niculae a apelat la un mesaj similar. Președintele giuleștenilor a postat o fotografie pe Instagram cu niște urme de pași în zăpadă și mesajul "Venim" - aluzie la lupta cu FCSB pentru titlu.

Mihai Stoica a reacționat după mesajul lui Daniel Niculae. Managerul general de la FCSB s-a amuzat de emoticonul alb-vișiniu folosit de președintele Rapidului, care reprezintă drapelul Letoniei, însă s-a abținut de la comentarii mai tăioase.

"Steagul Letoniei! (n.r - râde). Oricum, mie astea îmi plac. Cred că tema este din Game of Thrones. Știu că Nico a mai făcut niște referiri la Game of Thrones, și eu am văzut și mi-a plăcut. Mie îmi place Daniel Niculae, e un tip ok.

Unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am și pe care i-am avut vreodată în fotbal e Vasile Maftei, care urăște culorile noastre. Dacă împărțim cu 10 ura lui nu știu dacă e cineva de la noi care să urască Rapidul cum urăște el (n.r - FCSB).

Eu am îngropat securea războiului cu Săpunaru, cu care aveam cele mai mari clinciuri posibile. Tocmai d-aia nici nu zic nimic. Îmi vin multe să spun, dar chiar nu vreau", a spus Mihai Stoica, la Orangesport.

Oficialul vicecampioanei a recunoscut că și-ar dori ca FCSB să câștige titlul de campioană în ultima etapă, chiar pe terenul Rapidului: "Dacă noi terminăm pe locul 1 și Rapid termină locul 2 sezonul regulat, ultimul meci din campionat e în Giulești pentru că așa e țintarul.  Dacă s-ar termina meciul cu un rezultat care ne-ar face campioni, normal că mi-aș dori. Mi-aș dori mai mult decât să se termine campionatul cu câteva etape înainte. Ar fi ceva foarte frumos".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!