Ilie Dumitrescu Conference League FCSB Fotbal extern „Nu îmi place să jignesc!” Ilie Dumitrescu, tranșant după umilința FCSB-ului din Conference League: „Eliminată de amatori!”

„Nu îmi place să jignesc!” Ilie Dumitrescu, tranșant după umilința FCSB-ului din Conference League: „Eliminată de amatori!”

FCSB a fost eliminată rușinos din turul al doilea al preliminariilor Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:03
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 00:07

Roș-albaștrii au suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului, după ce au fost eliminați, la loviturile de departajare, în meciul cu Shakhter Karagandy. FCSB a câștigat meciul tur, prin golul lui Andrei Cordea, însă echipa lui Dinu Todoran nu a reușit să păstreze avantajul. 

O eroare imensă a lui Vlad a dus la deschiderea scorului la Erevan. Coman a egalat în a doua repriză, însă meciul a fost trimis în prelungiri cu un gol marcat în primul minut de prelungiri al timpului regulamentar, după o eroare a lui Vucur. 

  • „Nu îmi place să jignesc!” Ilie Dumitrescu, tranșant după umilința FCSB-ului din Conference League: „Eliminată de amatori!”

La loviturile de departajare, Olimpiu Moruțan a fost singurul care nu a reușit să execute, în timp ce Vlad nu a putut să apere niciunul dintre penalty-uri. 

Ilie Dumitrescu a reacționat în urma meciului slab făcut de FCSB, punând eșecul echipei pe implicarea prea mare a patronului la echipă. 

„E foarte greu pentru un club important ca FCSB să ajungă în situația asta. Cu experimentele astea, FCSB ajunge să fie eliminată de o echipă de diletanți, de amatori.

N-am crezut vreodată că se va ajunge aici. Eu nu puteam să cred că are echipa aia capacitatea de a pune probleme.

Mie nu-mi place să jignesc, să arunc cu cuvinte grele, dar când va găsi Gigi formula asta ideală, să aducă un antrenor și să-i accepte anumite lucruri... Ciclul săptămânal și pregătirea le face antrenorul. Au mai fost situații când echipa a făcut performanță, chiar dacă Gigi lua anumite decizii.

Deja s-a ajuns la o chestie... Zice că el face tot, nu mai e nicio perdea. E deplasat ce se întâmplă, eu n-ar trebui să fiu de acord cu chestia asta.

Ai antrenor, nu poți să intri pe post și să spui că eu fac, eu dreg. Când va găsi formula ideală, să aducă un antrenor cu experiență care să-i pună în practică strategia, echipa va avea și o exprimare, chiar dacă există implicarea lui, dar cu perdea, cum era înainte”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

„Avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție!” 
 

La finalul meciului, dezamăgit de rezultat și de erorile făcute de jucătorii săi, Gigi Becali nu s-a sfiit să spună că este „cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc”

„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaș central și iată-l.

Noi avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție. Cum să iei golul ăsta (primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbescu și cu antrenorul și cu MM și să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât?

Vucur putea să bage capul și să dea mingea în față. Eu l-am luat cu capul... dar n-ai văzut cum a dat cu capul? A dat la adversar.

Nu înțeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la PRO X, la finalul meciului cu Karagandy.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!