al nassr Arabia Saudita Cristiano Ronaldo Fotbal extern

FOTO „Istoria, în devenire!” Reacția celor de la Al Nassr după transferul formidabil al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

CR7 a rămas liber de contract după ce Manchester United i-a reziliat înțelegerea.

Vali Andronescu
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:41
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:40

Iar Al-Nassr, după multe speculații, a pus mâna în cele din urmă pe superstarul portughez și l-a ademenit cu un salariu colosal, de aproape 200 milioane de euro pe an!

„Istorie, în devenire!” Reacția celor de la Al Nassr după transferul formidabil al lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Arabii au scris și un mesaj în postarea de pe rețelele social media în care au făcut public transferul istoric al clubului de pe locul doi din primul eșalon al Arabiei Saudite.

„Istoria, în devenire! Ăsta este un transfer care nu va inspira doar clubul nostru să obțină un succes și mai mare, dar și pentru liga noastră, națiunae noastră și pentru viitoarele generații, fete și băieți să ajungă la cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al Nassr!”, a fost reacția celor de la club pe Twitter.

Marca: Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr. Salariu de 200 de milioane de euro pe an

Numeroase publicații importante din Europa au preluat informația, iar spaniolii de la Marca au confirmat-o: "Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr va fi oficial. Starul portughez a semnat deja contractul cu saudiții", au scris spaniolii, care au avansat acest scenariu încă de la începutul lunii decembrie.

Negocierile dintre cele două părți ar fi început în timpul Cupei Mondiale, iar acum au ajuns la final: "Lipsește doar ca Ronaldo să ajungă la Riad, iar Al Nassr va avea cea mai transfer din istoria sa", a scris Marca.

În ceea ce privește partea financiară, Ronaldo ar urma să încaseze un salariu colosal în cei doi an și jumătate la Al Nassr - 200 de milioane de euro pe sezon, cel mai mare care a existat vreoadtă în fotbal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!