Fotbal extern

Gestul incredibil al lui Zidane! Abia acum s-a aflat ce a facut cand a plecat de la Real

Zidane a plecat de la Real Madrid fara sa mai ia banii pe care-i mai avea de luat de la club. 
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 10:18
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 10:25

Zidane se afla in vacanta cu familia, dupa cum a aratat pe retelele de socializare. Francezul a decis sa se deconecteze o vreme de la viata fotbalistica si sa-si recapete puterile. 

In cele din urma, Zidane nu a manifestat intereses pentru cele 24 de milioane de euro pe care cei de la Real mai aveau sa i le plateasca in urma despartirii de antrenor. 

Atunci cand a vazut ca ceea ce se intampla in jurul lui nu este tocmai bine, a decis sa-si incheie parcursul ca antrenor al celor de la Real Madrid dupa doar doua sezoane si jumatate. 

Florentino Perez a incercat sa-l convinga pe francez sa revina asupra deciziei, sa se razgandeasca si sa continue la Real Madrid cel putin inca un sezon, insa decizia sa a fost ferma si nu a existat nicio cale de intoarcere. 

A fost o hotarare grea, dincolo de cei 24 de milioane de euro lasati la Real. 

Dupa despartirea de clubul din Madrid, Zidane nu a semnat cu nicio alta echipa. Francezul a explicat ca vrea sa se retraga un pic din fotbal si sa se deconecteze. 

Nu este prima data cand Zidane ia o astfel de hotarare. In 2006, acesta mai avea un an de contract cu cei de la Real si a decis sa plece fara sa mai primeasca vreun ban de la club. 

Modifică setările cookies