Prezentare in stil Covid! Asa vor arata pozele de grup ale echipelor de fotbal :)

Prezentare in stil Covid! Asa vor arata pozele de grup ale echipelor de fotbal :)

Pandemia de coronavirus a impus distantarea sociala, punandu-si astfel amprenta pe imaginea de ansamblu a fotbalului si pe imaginile cu care eram obisnuiti.

Pana astazi, nimeni nu se gandise insa cum vor arata de-acum inainte traditionalele fotografii de grup ale echipelor, facute de obicei inainte de startul sezonului.

Cei care au spart gheata au fost nemtii de la Wurzburger Kickers, formatie care activeaza in liga a treia germana, cu sanse de promovare in 2.Bundesliga.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? EIN TEAM – TROTZ A-B-S-T-A-N-D❗ Dieses keineswegs alltägliche Mannschaftsfoto wird uns immer an unsere Verantwortung und Vorbildfunktion erinnern! ????????⚪

A post shared by FC Würzburger Kickers (@wuerzburgerkickers1907) on

Pentru ca meciurile din acest esalon al fotbalului german se vor relua abia la finalul lunii mai, alb-rosii din Wurzburg au avut o initiativa laudabila. Astfel, chiar daca ne aflam in plin sezon, jucatorii si staff-ul tehnic al gruparii bavareze s-au reunit pentru o fotografie de grup usor haioasa, care face inconjurul lumii.

Respectand distanta regulamentara dintre persoane pe timp de pandemie, poza cu cei aproape 40 de fotbalisti si oficiali (echipati cu masti) s-a intins pe o distanta considerabila, cercul de la centrul terenului nemaifiind de-ajuns.
”Aceasta fotografie ne va aminti mereu de responsabilitatea noastra si de rolul de model pe care il avem”, au tinut sa precizeze nemtii.

Citeste si:coronavirus
VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies