Fotbal extern

VIDEO Portarul s-a dus cu talpa direct pe gâtul jucătorului Braziliei! Intrarea horror pentru care a văzut roșu după ce arbitrul a verificat la VAR

Ecuador și Brazilia s-au întâlnir în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, 1-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 11:18
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 11:21

Partida a început cu un gol înscris de Casemiro încă din minutul 6, însă duelul a degenerat rapid, iar Ecuador a rămas în inferioritate încă din minutul 15, când portarul Dominguez a văzut roșu direct după o intrare horror la Cunha. 

Fault dur al portarului din Ecuador

Atacantul lui Atletico Madrid se lupta pentru un balon la marginea careului și se afla între cei doi fundași centrali ecuadorieni. Portarul Dominguez a ieșit total neinspirat, cu piciorul ridicat, lovindu-l pe Cunha pe gât, cu talpa. 

Pentru intarea horror, portarul a văzut roșu direct, deși 'centralul' nu sancționase inițial intrarea dură. Arbitrul partidei a fost chemat la VAR, acolo unde a revăzut intrarea, schimbându-și decizia și trimițându-l pe goalkeeper la vestiare. 

Cunha a rămas cu semne clare după meci, postând chiar la finalul partidei o fotografie cu gâtul său, după intrarea criminală a portarului. 

Echilibru între Ecuador și Brazilia la final 

Partida s-a echilibrat rapid, după ce Emerson Royal, care văzuse cartonașul galben în primul minut de joc, l-a văzut și pe al doilea, în minutul 20 și a fost eliminat. 

În a doua repriză, Torres a restabilit egalitatea pentru Ecuador, în minutul 75. Naționala Braziliei este deja calificată la Mondial, fiind lider în grupă, cu 36 de puncte obținute, urmată de Argentina, care are 32, după victoria cu Chile.

Naționala Ecuadorului se află pe poziția a treia, cu 24 de puncte, urmată de Uruguay, care are 19 puncte. 

Modifică setările cookies