Fotbal extern

Perez nu se uită la bani pentru transferul lui Mbappe și e gata să facă a doua ofertă oficială! Suma colosală pregătită 

Kylian Mbappe (22 ani) este principalul obiectiv al lui Real Madrid. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 11:33
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 11:38

Madrilenii au făcut prima ofertă oficială pentru Kylian Mbappe, iar valoarea ei se ridica la 160 de milioane de euro, însă oficialii lui Paris Saint-Germain au refuzat cu vehemență. Șeicii milionari din capitala Franței le-au transmis șefilor de pe Bernabeu că așteaptă 200 de milioane de euro pentru tânărul jucător. 

Refuzul francezilor nu l-a făcut pe Perez să dea înapoi, iar acum ar pregăti a doua ofertă oficială, de această dată mult mai mare decât cea inițială. Conform Eurosport, Realul e gata să ofere 180 de milioane de euro pentru campionul mondial din 2018, aceasta fiind și suma la care președintele madrilenilor se va opri cu oferta. 

  • Perez nu se uită la bani pentru transferul lui Mbappe și e gata să facă a doua ofertă oficială! Suma colosală pregătită

„Asta e strategia pregătită de Real Madrid împreună cu jucătorul!” 
 

Jurnalistul Eurosport Spania, Fermin De La Calle a dezvăluit care a fost planul pe care madrilenii l-au pus la cale cu jucătorul și reprezentanții săi, punctând că atacantul și clubul din capitala Spaniei au fost în contact în tot acest timp. 

„Vestea primei oferte a lui Real Madrid pentru Mbappe era așteptată în Spania. Poziția inflexibilă a lui Kylian, respingerea ofertelor de prelungire a contractului făcute de PSG, face parte din strategia pe care Real Madrid a elaborat-o împreună cu fotbalistul, tatăl jucătorului și avocatul său, Delphine Verheyden.

Echipa lui Mbappe a fost tot timpul în contact cu cei de la Madrid, iar planul lor a fost clar: el refuză prelungirea, iar spre sfârșitul perioadei de mercato Real face o ofertă. 

PSG nu poate permite ca Mbappe să plece gratuit vara viitoare. Așadar, Real Madrid avea în plan să facă o primă ofertă de 150-160 de milioane de euro și apoi o a doua de 180 de milioane de euro, suma maximă pe care o vor oferi. Florentino Perez speră că PSG va ceda”, a relatat acesta pentru sursa citată. 

Perez, plan pentru o echipă 'galactică'
 

Mai mult, dezvăluirile jurnalistului nu se opresc aici. Acesta a dezvăluit care este planul lui Florentino Perez, prin care vrea să își reconstruiască o echipă 'galactică' cu care să câștige din nou trofee. Dacă îl transferă pe Mbappe în această vară, următorul obiectiv al președintelui Realului este Erling Haaland. 

„Planul lui Perez a fost întotdeauna acela de a-l transfera pe Mbappe în această vară și pe Haaland anul viitor, lucru despre care a discutat deja cu cei de la Dortmund și cu jucătorul. În acest fel, madrilenii pot gestiona costurile unui transfer în fiecare an fără a-și face probleme financiare.

Cei de la Real Madrid sunt încrezători că această negociere se va încheia cu Mbappe îmbrăcat în alb. Kylian va deveni marea vedetă a echipei de pe Bernabeu, unde va juca alături de prietenul său Karim Benzema. El va fi marea vedetă din La Liga, după plecările lui Neymar, Cristiano Ronaldo și Messi”, a adăugat De La Calle. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies