Spania

Se pregătește ultima ofensivă pentru Mbappe? Care este planul celor de la Madrid pentru a-l aduce pe francez

Kylian Mbappe este dorit de multă vreme la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 12:37
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 12:43

Presa din Spania este de părere că Real Madrid va pregăti o ofertă surpriză în ultimele zile înaintea încheierii perioadei de transferuri.

Potrivit as.com, venirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid reprezintă o prioritate pentru Florentino Perez, iar clubul pregătește ultima parte a ofensivei pentru 30 august, cu două zile înaintea închiderii transferurilor de vară.

Clubul din Madrid este dispus să negocieze la o sumă de transfer între 130 și 170 de milioane de euro, iar negocierile ar urma să aibă loc imediat după partida pe care PSG o joacă în Ligue 1, cu Reims. 

Atacantul francez și-a cumpărat o casă în Madrid
 

Superstarul francez este de mulți ani în fruntea listei de transferuri a lui Florentino Perez, însă din cauza prețului său, nu a reușit niciodată să plece de la PSG. 

Totuși, o mutare la Real Madrid se poate concretiza în această vară, iar speculații în acest sens se fac mai ales după ultima achiziție a francezului.

Conform The Mirror, familia francezului a cumpărat recent o casă în Madrid, astfel că au început speculațiile. Mbappe va deveni liber de contract vara viitoare, astfel că, e posibil să fim martorii unui spectacol pe piața transferurilor vara viitoare. 180 de milioane de euro i-a plătit PSG lui Monaco pentru Mbappe.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies