OFICIAL! A venit si anuntul! Sumudica a semnat prelungirea contractului cu Gaziantep: "Acest club e demn de numele sau!" Comunicatul emis de club

OFICIAL! A venit si anuntul! Sumudica a semnat prelungirea contractului cu Gaziantep: "Acest club e demn de numele sau!" Comunicatul emis de club

Sumudica a semnat prelungirea contractului cu Gaziantep.

Marius Sumudica a semnat un nou contract cu Gaziantep. 

Antrenorul roman va mai antrena echipa din Turcia cel putin si sezonul viitor. Noua intelegere e valabila pana in vara lui 2021. Clubul a anuntat astazi pe site-ul oficial ca i-a prelungit contractul antrenorului roman. Conducerea clubului este de parere ca Sumudica va avea rezultate bune in continuare si a decis sa prelungeasca intelegerea cu aceasta.

"Cu totii am contribuit la succesul orasului Gaziantep. Vom continua sa facem orice sacrificu pentru ca aceasta echipa sa reuseasca. I-am prelungit contractul lui Sumudica pana in 2021. Sumudica nu are nicio indoiala ca nu va reusi sa aduca echipa acolo unde ii este locul. Ii doresc mult succes in continuare", a declarat vicepresedintele clublui, Mahsun Altunkaya.

Sumudica a explicat de ce a prelungit intelegerea cu Gaziantep


"Contractele mi le fac fara sa fiu disperat dupa clauze si in asa fel incat sa pot pleca in conditii normale si pe o suma decenta. Am avut oferta de a reveni in Golf, acum doua saptamani, dar nu am vrut. Am un nume bun acolo, nu aveam niciun fel de problema sa ma duc, numai ca imi place Turcia ca si campionat, suporteri, presa. Aici traiesti fotbal, simti ca esti antrenor.

Saptamana trecuta au venit baskanii de la Gaziantep si mi-au propus un nou contract, in conditii financiare bune, asa ca am acceptat. Ma simt si eu mandru, mai ales ca sunt singurul antrenor roman din primele trei ligi ale Turciei. Sigur, in liga a doua si a treia nu au voie strainii, asa e regula la ei.

Spre exemplu, Gigi Multescu poate antrena, pentru ca are cetatenie. Sau, trebuie sa ai patru cinci ai de continuitate aici si atunci primesti dreptul de a antrena si in ligile inferioare. Pana la urma, Turcia este o tara foarte mare cu foarte multi antrenori cu licenta Pro si se protejeaza si ei", a spus Sumudica la DigiSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noi criterii de carantinare a localităților. Carantina încetează când rata scade sub 3 la mie
BRAT
Modifică setările cookies