Xavi dezvăluie: ”Îl vreau la echipă! Așteptăm decizia lui”

xavi fc barcelona Sergi Roberto Spania Xavi, antrenor FC Barcelona/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 16:40
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 16:39

FC Barcelona completează podiumul în La Liga cu 70 de puncte.

Fără să-și dispute încă meciul din etapa #33, catalanii sunt la 14 lungimi în spatele liderului Real Madrid și la un singur punct de Girona, care ocupă poziția secundă în primul eșalon.

Xavi dezvăluie: ”Îl vreau la echipă! Așteptăm decizia lui”

Chiar dacă inițial Xavi a anunțat că va părăsi banca tehnică a Barcei la finalul actualei stagiuni, tehnicianul s-a răzgândit și va rămâne în cele din urmă la gruparea catalană și sezonul următor.

Antrenorul a vorbit despre Sergi Roberto, fotbalistul căruia îi expiră contractul în iunie, și a menționat că îl vrea în continuare în angrenajul său și speră să semneze un nou contract.

”Vreau ca Sergi Roberto să rămână și să semneze o nouă înțelegere, așteptăm decizia lui. Clubul și jucătorul sunt conștienți de planul meu cu Sergi, a fost mereu un jucător-cheie pentru mine”, a precizat Xavi, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Produs de Academia lui FC Barcelona, Sergi Roberto a evoluat pentru Barca U16, U18, U19 și B, ca în 2013 să facă pasul la prima echipă a catalanilor.

Fotbalistul a bifat 368 de apariții la Barcelona, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj în 19 situații și să ofere 42 de pase decisive în diferite situații.

Pentru Barcelona urmează confruntarea cu Valencia de luni, 29 aprilie, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 33 din La Liga, pe ”Estadi Olímpic Lluís Companys”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!