O imagine de la inceputul partidei dintre Manchester City si Burnley a starnit CONTROVERSE in toata lumea! Ce s-a intamplat pe Etihad

O imagine de la inceputul partidei dintre Manchester City si Burnley a starnit CONTROVERSE in toata lumea! Ce s-a intamplat pe Etihad

Manchester City a trecut luni seara cu 5-0 de Burnley, in ultima partida din a 30-a etapa a Premier League.

Dincolo de golurile reusite de Silva, Foden si Mahrez, unul dintre momentele care au atras toate privirile s-a petrecut inainte de inceputul partidei.

Jucatorii celor doua echipe au ingenuncheat pentru a-si arata sustinerea fata de oamenii de culoare si fata de cei care protesteaza in toata lumea impotriva rasismului.

In acele momente, insa, deasupra stadionului din Manchester a aparut un mesaj menit sa distraga atentia de la actiunea "Black Lives Matter". 

Mesajul care a indignat pe toata lumea, devenind rapid viral pe retelele de socializare, spunea: "White Lives Matter".

Reamintim ca recent au izbucnit noi proteste in Statele Unite ale Americii si apoi in toata lumea, dupa ce George Floyd a fost ucis de un om al legii, desi era incatusat si nu avea arme asupra sa.

Mii de oameni au iesit pe strazi pentru a-si exprima revolta cu privire la abuzurile pe care le fac politistii americani fata de persoanele de culoare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies