O imagine de la inceputul partidei dintre Manchester City si Burnley a starnit CONTROVERSE in toata lumea! Ce s-a intamplat pe Etihad

Manchester City black lives matter Burnley Premier League protest Fotbal extern O imagine de la inceputul partidei dintre Manchester City si Burnley a indignat pe toata lumea! Ce s-a intampla pe Etihad
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Iunie 2020, 00:13
Data actualizarii: Marti 23 Iunie 2020, 00:43

Manchester City a trecut luni seara cu 5-0 de Burnley, in ultima partida din a 30-a etapa a Premier League.

Dincolo de golurile reusite de Silva, Foden si Mahrez, unul dintre momentele care au atras toate privirile s-a petrecut inainte de inceputul partidei.

Jucatorii celor doua echipe au ingenuncheat pentru a-si arata sustinerea fata de oamenii de culoare si fata de cei care protesteaza in toata lumea impotriva rasismului.

In acele momente, insa, deasupra stadionului din Manchester a aparut un mesaj menit sa distraga atentia de la actiunea "Black Lives Matter". 

Mesajul care a indignat pe toata lumea, devenind rapid viral pe retelele de socializare, spunea: "White Lives Matter".

Reamintim ca recent au izbucnit noi proteste in Statele Unite ale Americii si apoi in toata lumea, dupa ce George Floyd a fost ucis de un om al legii, desi era incatusat si nu avea arme asupra sa.

Mii de oameni au iesit pe strazi pentru a-si exprima revolta cu privire la abuzurile pe care le fac politistii americani fata de persoanele de culoare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!