Trent Alexander-Arnold Liverpool Real Madrid Spania

Real Madrid pregătește o lovitură de proporții pe piața transferurilor

Real Madrid plănuiește să transfere jucători precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe, dar ar putea da o lovitură și în compartimentul defensiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:13
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:21

Trent Alexander-Arnold (22 de ani) ar putea fi următoarea mutarea spectaculoasă pe piața transferurilor dată de cei de la Real Madrid. 

”Copilul Anfieldului” a fost promovat de Jurgen Klopp la prima echipă a lui Liverpool în 2016, la vârsta de 18 ani, iar din sezonul 2017-2018, sezon în care ”cormoranii” au ajuns până în finala Ligii Campionilor, Trent a devenit titular incontestabil pe postul de fundaș dreapta. 

  • Jucătorii de la Liverpool și Jurgen Klopp

Real Madrid plănuiește să transfere un fundaș dreapta în vara anului 2022, iar Alex-Arnold este una dintre variantele luate în calcul, anunță El Nacional.

Rămâne de văzut dacă Liverpool va fi dispusă să-l cedeze pe jucătorul crescut în propria academie. Acesta mai are contract până în 2025 cu clubul său de suflet și este evaluat de site-urile de specialitate la 75 de milioane de euro.

Alex-Arnold a strâns deja 184 de meciuri petnru Liverpool în toate competițiile, pentru care a marcat de zece ori și a oferit 47 de pase decisive.

Modifică setările cookies