Antonela Roccuzzo Leo Messi Virale Apariție incendiară a soției lui Messi! Antonela face senzație în costum de baie. Cum s-a pozat

Apariție incendiară a soției lui Messi! Antonela face senzație în costum de baie. Cum s-a pozat 

Leo Messi se află încă în vacanță, alături de soție și cei trei copii. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 20:41
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 21:23

Superstarul argentinian se află în Caraibe, acolo unde a plecat după ce a mers în Miami. Messi se bucură de vacanță după ce a reușit să câștige Copa America alături de naționala „albiceleste”. Fotbalistul este cu soția, Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai lor, Thiago, Mateo și Ciro. 

Soția lui Messi a atras toate privirile în vacanță, după ce s-a fotografiat în costum de baie. Antonela are o formă fizică de invidiat, în ciuda faptului că a născut trei copii. În cea mai recentă postare de pe Instagram, Antonela s-a fotografiat pe marginea bărcii, doar în costum de baie, punându-și în evidență formele. Postarea a strâns peste 1.8 millioane de aprecieri.

  • Apariție incendiară a soției lui Messi! Antonela face senzație în costum de baie. Cum s-a pozat

Antonela, dragostea lui Leo din copilărie

 

Leo Messi și Antonela se cunosc încă de când erau copii, de la 9 ani. Cei doi au crescut împreună, însă, cu toate astea, relația lor nu a început decât în 2007, iar în 2010 și-au făcut-o oficială. Nunta lor a avut loc în 2017, iar acolo au participat și coechipierii argentinianului de la echipa de club.

În 2012, Messi a dezvăluit că iubita sa așteaptă primul copil, după ce a sărbătorit un gol înscris împotriva lui Ecuardor, iar în noiembrie 2012, s-a născut Thiago. Mateo, cel de-al doilea copil al cuplului a venit pe lume în septembrie 2015, în timp ce Ciro a apărut la un an de la nuntă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!