Imaginile durerii. John Terry a fost la Stamford Bridge pentru a-l omagia pe Gianluca Vialli. De ce era foarte atașat de italian

John Terry Chelsea Gianluca Vialli Stamford Bridge Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:45
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 19:06

Gianluca Vialli s-a stins din viață pe 6 ianuarie, la vârsta de 58 de ani, răpus de cancer de colon.

John Terry a depus un buchet de flori la stadionul Stamford Bridge, pentru a-l omagia pe fostul mare atacant și antrenor al lui Chelsea. 

Decedat vineri din cauza unui cancer de colon cu care s-a luptat în ultimii trei ani, Vialli a fost înmormântat la Londra, iar suporterii lui Chelsea i-au adus omagii în diferite feluri la arenă. Au dus postere înfățișându-l pe Vialli, au lăsat buchete de flori, fulare din vremea în care italianul juca și au aprins lumânănări.

John Terry, devastat de durere

Vizibil afectat, John Terry a imortalizat momentul și a scris câteva rânduri pe Instagram pentru a-și arăta respectul față de omul și sportivul Gianluca Vialli.

După ce a devenit în 1998 manager-jucător al echipei de pe Stamford Bridge, italianul l-a debutat pe John Terry la prima echipă. Stoper puternic, imbatabil în duelurile aeriene, Terry s-a impus rapid și a devenit om de bază al "albaștrilor". Evoluțiile convingătoare de la Chelsea l-au propulsat la prima reprezentativă și a devenit unul dintre cei mai valoroși fundași din lume. 

"Odihnește-te în pace, Luca! Mă voi gândi mereu la tine și voi fi mereu recunoscător pentru că ai crezut în mine și m-ai debutat!", a scris Terry, pe pagina sa de Instagram.

Până la finalul carierei, Terry a strâns pentru Chelsea 717 meciuri! Restul e istorie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!