Presa din Azerbaidjan s-a convins! Ce au scris jurnaliștii despre scandalul monstru dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Azerbaidjan Scandal Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:03
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:01

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui scandal monstru în Snagov.

Antrenorul de fotbal și agentul FIFA au izbucnit un scandal care s-a lăsat cu vătămări corporale. Reghecampf a fost surprins cu ochiul vânăt, iar Prodan a fost la Institutul Medico Legal.

La câteva zile după incident, presa din Azerbaidjan a revenit cu un update referitor la situația lui Laurențiu Reghecampf, care o antrenează pe Neftchi Baku, evidențiind că ar fi ajuns deja în țară.

„Detalii după incidentul rușinos în care Reghecampf și-a lovit fosta soție. Antrenorul, care a mers acasă la Anamaria Prodan și a lovit-o, înjurat-o și amenințat-o, a ajuns la poliție, pentru a da declarații.

La două zile după incident, Reghecampf a participat la botezul copilului pe care îl are cu actuala parteneră, Corina Caciuc. Din ultimele informații, el s-a întors deja la Baku. Anamaria Prodan și Reghecampf, care sunt încă soț și soție în acte, se pare că a găsit o cale de mijloc.

Renumita agentă a postat, pe pagina de Instagram, un mesaj, după incidentul rușinos.”, se arată în materialul publicat de sportinfo.az.

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului. 

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!