Fractura faciala pentru Falcao dupa o accidentare horror la antrenament! E socant ce i s-a intamplat. A fost operat de urgenta

Radamel Falcao Galatasaray Fotbal extern Fractura faciala pentru Falcao dupa o accidentare horror la antrenament! E socant ce i s-a intamplat. A fost operat de urgenta
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Aprilie 2021, 18:56
Data actualizarii: Duminica 11 Aprilie 2021, 18:58

S-a lasat cu oase rupte la ultimul antrenament al lui Galatasaray.

Radamel Falcao s-a lovit rau intr-o contra cu Kerem Aktukoglu si a fost trimis direct la spital. Rezultatul examinarilor a reclamat o interventie chirurgicala, iar absenta lui Falcao de pe teren va fi de mai multe luni.

"Dupa ciocnirea de la antrenament, Radamel Falcao a suferit o fractura a unui os facial. Radamel va fi operat sub anestezie duminica seara. Kerem Aktukoglu, caruia nu i s-au gasit niciun fel de probleme in urma examinarilor initiale, va fi pastrat sub supraveghere", a anuntat Galatasaray intr-un comunicat.

Falcao, 35 de ani, fost atacant la Atletico, Monaco, Porto, Chelsea sau Manchester United, a ajuns in 2019 la Galatasaray, pentru care a marcat 19 goluri. Aproape sigur, columbianul nu va mai apuca sa joace pana la finalul sezonului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!