De la agonie la extaz! Sunt pe ultimul loc în campionat, dar au organizat o orgie pe stadion

Brann Bergen Norvegia orgie sex pe gazon sex pe stadion Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 August 2021, 13:07
Data actualizarii: Luni 16 August 2021, 14:00

Jucătorii unei echipe din Norvegia au sărbătorit o victorie făcând sex pe gazon, pe banca de rezerve și în tribune. 

Poliția norvegiană a deschis o anchetă pentru a investiga un ultraj contra bunelor moravuri și o încalcare a legilor pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce 12 jucători ai lui Brann Bergen au organizat o orgie pe stadionul echipei. 

Și-au alergat invitatele în pielea goală pe gazon

Autoritățile scandinave s-au autosesizat, după ce presa a dezvăluit că aproape jumătate din lotul echipei a organizat o petrecere la stadion, după victoria din Cupa Norvegiei contra rivalilor locali de la Fana IL, echipă de Liga a 3-a, scor 3-0. Ei au comandat mâncare prin curier, au băut mult alcool și au invitat în cantonament mai multe femei. 

Oficialii clubului și poliția au urmărit imaginile de pe camerele de securitate ale stadionului, reieșind că mai mulți jucători au întreținut relații sexuale în tribune, pe banca de rezerve și pe gazon, iar câțiva chiar și-au alergat invitatele în lenjerie sau în pielea goală pe terenul de joc.

Niciun fotbalist nu a fost concediat

Deși opinia publică și fanii echipei au fost furiosi, directorul general al clubului Vikebe Johannnesen, a anunțat că nu va fi reziliat contractul niciunui fotbalist, din cauza situației grele în care se găsește acum clubul, dar că vor fi date amenzi și mustrări. SK Brann Bergen ocupă locul 16 în Eliteserien, prima ligă norvegiană de fotbal. "Lanterna roșie" a strâns doar 10 puncte în 15 etape jucate din acest sezon, are 2 victorii, 4 egaluri și 9 înfrângeri și un golveraj -13. În perioada scursă de la orgie, Brann a învins pe Sandefjord (3-2). 

Brann Bergen, de trei ori campioană a Norvegiei

De-a lungul istoriei, clubul înființat în 1908, a câștigat de 3 ori titlul de campioană a Norvegiei (1961-1962, 1963, 2007), a mai fost de 6 ori vicecampioană, ultima dată în 2016, a câștigat de 6 ori Cupa Norvegiei și a mai jucat de alte 9 ori finala. În competițiile europene, clubul din Bergen a atins sferturile de finală ale Cupei Cupelor (1996-1997) și "16"-imile Cupei UEFA (2007-2008).  

Echipa este antrenată de norvegianul Eirik Horneland, iar lotul echipei este format preponderent din norvegieni, cărora li se adaugă stranierii Lars Gerson (Luxemburg), Yaya Sane (Senegal), Japhet Sery (Danemarca), Moonga Simba (Suedia), Robert Taylor (Finlanda) și Daniel Pedersen (Danemarca). Bergen este cel de-al doilea oraș ca mărime din Norvegia, după capitala Oslo, cu o populație de aproape 300.000 de locuitori, iar echipa joacă pe Brann Stadion (17.900 locuri). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!