FOTO David de Gea s-a filmat în tricoul noii sale echipe, după ce a fost fotografiat în Manchester

david de gea Manchester United Premier League Fotbal extern
Eduard Muntean
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 18 Octombrie 2023, 00:18

David de Gea a rămas fără contract în această vară, după despărțirea de Manchester United.

După 12 sezoane petrecute la echipă, David de Gea a plecat de la Manchester United. Echipa pregătită de Erik ten Hag a oficializat printr-un comunicat despărțirea de goalkeeperul spaniol.

Portarul a negociat cu mai multe formații, printre care și Betis Sevilla, însă nu a ajuns la un acord cu nicio echipă, iar la un moment dat s-a scris că ar lua în calcul retragerea din fotbal.

O revenire la United a fost speculată de fanii de pe Old Trafford, după ce mai multe fotografii cu de Gea în Manchester au fost făcute publice. Speranțele simpatizanților săi s-au năruit repede, după ce de Gea s-a filmat în tricoul altei echipe.

David de Gea lasă fotbalul pentru gaming

Cu toate că încă nu și-a anunțat retragerea, David de Gea și-a îndreptat atenția către alte domenii. În vârstă de 32 de ani, portarul și-a înființat propria echipă de eSports, numită ”Rebels Gaming” sau ”Rebelii jocurilor”. De Gea s-a filmat pe Instagram în noul echipament al echipei.

”Este un proiect care își propune să insufle noilor generații de tineri principalele valori care m-au însoțit încă de la începuturile mele în fotbalul profesionist, într-un cadru de inovație și dezvoltare tehnologică fără precedent.

Era digitală și tehnologiile de ultimă oră creează un nou teren de joc în care să se dezvolte noi abilități și noi vise. Haideți să profităm de această mare oportunitate și să construim o societate mai bună.” a transmis spaniolul urmăritorilor săi, conform thesun.co.

Cifrele lui David de Gea

  • Manchester United: 545 meciuri jucate, 590 goluri primite, 190 clean sheets, 49.110 minute, 7 catonașe galbene
  • Atletico Madrid: 84 meciuri jucate, 112 goluri primite, 23 clean sheets, 7.576 minute, 3 cartonașe galbene
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!