Dupa ce a castigat campionatul cu Olaroiu, Jiangsu Suning se destrama! Dupa antrenor, 3 dintre cei mai buni jucatori sunt aproape plecati

Cosmin Olaroiu Alex Teixeira China jiangsu suning probleme financiare Fotbal extern Fosta echipa a lui Olaroiu se destrama! Probleme mari pentru chinezii de la Jiangsu FC, actuala campioana a Chinei
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 17:17
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 17:40

Antrenorul roman a reusit sa castige titlul in sezonul precedent cu Jiangsu, insa problemele de natura financiara l-au determinat sa nu mai ramana la club.

Proprietate a grupului Suning, care o detine si pe Inter Milano, clubul chinez are mari probleme financiare, la doar 3 luni de la castigarea titlului. Cel mai important jucator al echipei, Alex Teixeira, adus de la Sahtior in 2016 pentru 50 de milioane de euro, a parasit echipa dupa expirarea contractului.

Un alt stranier, atacantul croat Ivan Santini a plecat si el la doar 3 zile dupa Cosmin Olaroiu, iar fostul international brazilian, Miranda, este si el aproape de despartirea de club. 

  • Fosta echipa a lui Olaroiu se destrama! Probleme mari pentru chinezii de la Jiangsu FC, actuala campioana a Chinei

"Cum va arata echipa Jiangsu in sezonul viitor? In acest moment, nimeni nu da un raspuns clar", a scris jurnalul Oriental Sports Daily. "Nimeni nu stie care sunt planurile pentru acest sezon, iar tot ce pot face jucatorii este sa astepte", a adaugat publicatia, care face referire la posibile noi plecari de jucatori, inclusiv chinezi.

Problemele financiare erau existente de ceva timp, iar jucatorii au refuzat sa se antreneze pentru o perioada de timp, in speranta solutionarii problemelor.

"Noi avem probleme cu adversarul si avem probleme si in interiorul clubului. Aceasta situatie m-a deceptionat un pic, chiar daca am castigat", afirmase Cosmin Olaroiu pentru podcast-ul The Asian Game, inainte ca media sa-i anunte plecarea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!