Ce prăbușire! Salariul acceptat de Billel Omrani la noua echipă, după plecarea din România

Billel Omrani Polonia Wisla Cracovia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 16:46
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 16:45

Billel Omrani (30 de ani) și-a găsit o nouă echipă, la aproximativ o lună după ce a plecat din România în urma rezilierii contractului cu Petrolul Ploiești.

Fostul atacant de la CFR Cluj, FCSB și Petrolul va semna cu Wisla Cracovia, formație care evoluează în liga a doua din Polonia, anunță Sportowe Fakty. Sursa citată susține că Omrani va zbura în acest weekend la Cracovia, unde va semna contractul. "Transferul său pare foarte probabil", au concluzionat polonezii.

Billel Omrani, salariu de 2.000 de euro la Wisla Cracovia

Transferul lui Omrani se va face în baza "unor termeni foarte favorabili pentru club". Internaționalul algerian, care doar ar vrea să își relanseze cariera în acest moment după ultimele experiențe nereușite din România, ar urma să încaseze un salariu lunar de doar 2.000 de euro până în vară.

"Este o sumă foarte modestă, însă va depinde mult de jucător. Contractul va include bonusuri care pot crește semnificativ salariul. Trebuie doar să joace, să marcheze și ideal ar fi să o ajute pe Wisla să promoveze în Ekstraklasa. În acest caz, ambele părți ar fi mulțumite", scrie ziarul polonez.

Omrani, cvintuplu campion al României cu CFR Cluj, crescut de Olympique Marseille, se va afla la prima experiență în afara țării noastre după șapte ani și jumătaate.

Wisla Cracovia ocupă locul 4 în liga a doua din Polonia, cu 34 de puncte, la doar trei lungimi în spatele liderului Arka Gdynia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!