Maradona, OPERAT CU SUCCES! Interventia a durat mult mai putin decat se estimase initial! Informatii de ultima ora

Maradona, OPERAT CU SUCCES! Interventia a durat mult mai putin decat se estimase initial! Informatii de ultima ora

Medicii lupta pentru a-i salva viata lui Maradona!

4:00 Maradona a fost operat cu succes. Interventia a durat o ora si 20 de minute. Diego va incepe recuperarea in clinica Olivos, unde i-a si fost scos cheagul de sange pe care medicii i l-au gasit la cap.

00:30: Maradona a ajuns la clinica la care va fi operat. Interventia chirurgicala este programata sa inceapa in jurul orei 2, ora Romaniei. 


UPDATE 22:40: Maradona a plecat spre clinica in prezenta fanilor care au venit sa-si arate sprijinul pentru legendarul fotbalist. 

 

Potrivit medicului personal al lui Maradona, operatia este una de rutina, fiind vorba despre un hematom subdural. Fotbalistul a fost de acord cu aceasta operatie, fiind lucid si calm in acest moment. 


Superstarul argentinian are probleme mai mari decat se credea ieri, in momentul internarii sale, anunta TyC Sports din Argentina. Conform sursei citate, Maradona are un cheag de sange pe creier si trebuie operat de urgenta.

Diego, care a implinit 60 de ani pe 30 octombrie, a fost internat ieri dupa ce a acuzat stari depresive. Medicii i-au gasit initial o anemie, insa testele facute in ultimele ore au adus un diagnostic crunt.

Maradona va fi transferat de urgenta de la clinica unde se afla acum pentru a fi supus interventiei chirurgicale.

Cheagul a fost descoperit in urma unui computer tomograf facut astazi de Maradona. Diego va fi dus la clinica Olivos, unde va fi supus unei interventii care poate dura pana la 6 ore. Operatia e programata sa inceapa la ora 1:00.

Citeste si:maradona
VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies