Cristiano Ronaldo al nassr David James Manchester United Fotbal extern

Atac dur îndreptat spre Cristiano Ronaldo: "Eu nu l-aș transfera! Poate face echipa de râs la nivel global"

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este liber de contract de mai bine de o săptămână, după ce și-a încheiat prematur înțelegerea cu Manchester United, iar portughezul va lua o decizie în privința viitoarei destinații după Cupa Mondială.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 18:05
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 18:04

În perioada recentă, presa internațională a scris că Ronaldo ar avea pe masă o ofertă colosală din Arabia Saudită, de la Al Nassr, unde ar fi ademenit cu un salariu anual de 200 de milioane de euro.

David James: "Eu nu l-aș transfera pe Cristiano Ronaldo"

David James (52 de ani), fostul portar englez de la Liverpool, West Ham sau Manchester City, este de părere că orice echipă și-ar asuma un risc foarte mare dacă ar alege să îl transfere pe Cristiano Ronaldo în acest moment și evidențiază interviul exploziv acordat de portughez, în care a atacat conducere lui Manchester United, dar și antrenorul.

"Nu vreau să intru în detalii referitoare la interviul pe care l-a acordat, dar faptul că vorbește negativ despre unul dintre cele mai mari cluburi din lume ar trebui să fie deja un semnal de alarmă pentru oricine ar vrea să îl transfere, mai ales dacă vorbim despre un club din Premier League.

Mi-e teamă că dacă îl va nemulțumi ceva la noul club, atunci poate face echipa respectivă de râs la nivel global. Cred că Ronaldo are mai mulți urmăritori pe Instagram decât toate echipele din Premier League la un loc. 

Să fim corecți, fiecare jucător ajunge la finalul carierei. Îți poate câștiga Cristiano Ronaldo campionatul? Sau ar fi mai bine să cumperi un jucător din care în viitor poți beneficia din punct de vedere financiar, dar și sportiv? Eu nu l-aș cumpăra dacă aș fi la un club din Premier League. Cred că ar fi prea mare riscul", a spus David James, potrivit SI.

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a rupt contractul cu Manchester United

CR7 va fi liber să semneze cu orice altă formație după turneul final și a spus că vrea o nouă provocare în carieră.

"În urma discuțiilor purtate cu Manchester United, am decis de comun acord să îmi închei contractul. Iubesc Manchester United și iubesc fanii acestei echipe. Aceste lucruri nu se vor schimba.

Simt că este momentul potrivit pentru a căuta o nouă provocare. Îi doresc lui Manchester United toate cele bune", a transmis Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!