Alex Morgan i-a scandalizat pe englezi dupa ce a marcat golul victoriei Statelor Unite in semifinalele Mondialului! Ce gest a facut vedeta SUA

Alex Morgan i-a scandalizat pe englezi dupa ce a marcat golul victoriei Statelor Unite in semifinalele Mondialului! Ce gest a facut vedeta SUA

Alex Morgan a produs o furtuna in semifinalele Cupei Mondiale. SUA s-a calificat in finala dupa ce a batut Anglia cu 2-1.
Dupa ce a castigat meciul importiva Angliei in semifinalele Cupei Mondiale, jucatoarea americana Alex Morgan s-a prefacut ca bea o ceasca de ceai. Gestul, unul ironic, i-a enervat la culme pe englezi.
 
SUA au batut Anglia 2-1, marti seara, pentru a ajunge in cea de-a treia finala a Cupei Mondiale la rand. Alex Morgan a marcat golul victoriei.
 
Lianne Sanderson, analist sportiv la BeIN Sports, a spus: "M-am asteptat ca Alex sa marcheze un gol, dar nu sunt atat de fericita cu acel mod de sarbatori". De asemenea, Lianne, jucatoarea lui Juventus, a numit celebrarea "dezgustatoare". Au existat acuzatii de aroganta catre nationala Statelor Unite inainte de meciul cu Anglia.
 
De asemnea, americancele au mai fost criticate pentru modul in care au ales sa-si sarbatoreasca victoria cu 13-0 impotriva Thailandei.
 
Asta a dus la o oarecare tensiune pe teren si la meciul de aseara, dar la final tot americancele au fost cele ca s-au bucurat.
 

Sursa FOTO: Getty Images

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT