A fost aprobata renovarea stadionului lui Real Madrid! Cum va arata noul Santiago Bernabeu

A fost aprobata renovarea stadionului lui Real Madrid! Cum va arata noul Santiago Bernabeu

Echipa de 5 stele si stadion pe masura pentru Real Madrid. Campioana Europei isi construieste stadion pe modelul lui Bayern.

Noul stadion al campioanei Europei va costa 575 de milioane de Euro. Cei de la Real vor platii costurile stadionului printr-un credit cu un termen de plata de maxim 35 de ani. Pentru construirea noului stadion au fost acordate 1017 voturi pentru, 57 contra si 23 de abtineri.

Unii dintre "socios" ai Realului au solicitat ca majoritatea oamenilor care baga bani la Real sa fie de acord cu aceasta constructie, nu doar cei putin peste o mie de oameni prezenti. In total, Real Madrid are 93.606 de asociati.

"Dorim sa contruim un stadion emblematic, modern, confortabil si sigur in inima orasului. Un stadion de care sa fie mandrii fanii si partenerii nostri", a spus Florentino Perez.

Au existat discutii privind pretul constructiei. Unii dintre asociati considera ca este prea scumpa constructia noului sezon. Stadionul lui Bayern a costat 300 de milioane in timp ce stadionul lui Bilbao a costat doar 173 de milioane.

FOTO: Marca

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies