Michael Schumacher F 1

ZIUA 135 | "Ce se intampla cu Schumacher?" Anuntul DUREROS facut astazi de Bild!

Michael Schumacher e in stare vegetativa de 135 de zile iar familia lui nu a mai anuntat nicio veste de cateva saptamani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 12:30
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 12:54

Fostul campion mondial e in continuare in coma, dar managerul lui n-a mai facut anunturi publice. "Putem consiodera ca el continua sa faca progres. Inca nu a fost mutat la o clinica de recuperare", scrie azi Bild.

Sabine Kehm, femeia care se ocupa de imaginea lui Schumacher, a declarat ultima data, acum aproape o luna, ca fostul pilot are momente de luciditate, dar ca asta nu inseamna ca s-a trezit.

Suparata pe faptul ca mai multi medici au acuzat echipa de la Grenoble pentru modul cum au actionat imediat dupa accidentul din decembrie 2013, Kehm a anuntat ca familia Schumacher nu va mai oferi informatii publice legate de progresul lui Schumacher. 

 

TREBUIE SA O IA DE LA ZERO!

 

Profesorul Peter Hutchinson de la Universitatea Cambridge a declarat ca Schumacher va trebui sa isi reia viata de la zero dupa ce se va trezi. 

"Nu e ca si cum cineva apasa intrerupatorul iar pacientul va reveni la normal. El revine la o lume pe care nu o cunoaste. Va trebui sa invete din nou sa manance, sa mearga, sa vorbeasca, ca un copil", a spus el. 

Modifică setările cookies