OFICIAL! El va fi colegul lui Vettel la Red Bull! Inlocuitorul lui Mark Webber a fost anuntat!

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 14:42

	OFICIAL! El va fi colegul lui Vettel la Red Bull! Inlocuitorul lui Mark Webber a fost anuntat!

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Australianul Daniel Ricciardo il va inlocui, incepand din sezonul 2014, pe compatriotul sau Mark Webber la Red Bull Racing, urmand sa fie coechipier cu triplul campion mondial Sebastian Vettel, a anuntat, luni, echipa austriaca de Formula 1.

Oficialul Red Bull Helmut Marko a precizat ca Ricciardo, 24 de ani, va fi pilotul echipei campioane mondiale cel putin trei ani.

Ricciardo, nascut la Perth, a evoluat pana in prezent la echipele HRT (2011) si Toro Rosso (2012 si 2013). Cu Toro Rosso, a doua echipa a producatorului de bauturi energizante, australianul a reusit 22 de puncte in Formula 1, locul 7 ocupat la Marele Premiu al Chinei din acest an fiind cea mai buna performanta a sa.

La finalul lunii iunie, Mark Webber a anuntat ca acesta va fi ultimul sau an in Formula 1, din 2014 urmand sa evolueze in curse de anduranta cu Porsche.

Sursa: Mediafax
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT