"E extraordinar!" Mesaj RAR din partea familiei lui Michael Schumacher! Anunt de ULTIMA ORA 

Michael Schumacher Accident Schumacher Formula 1 Sabine Kehm schumacher F 1 "E extraordinar!" Mesaj RAR din partea familiei lui Michael Schumacher! Anunt de ULTIMA ORA
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 11:17
Data actualizarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 11:18

Managerul lui Michael Schumacher a facut o declaratie rara despre fostul pilot. 

Accidentat de 5 ani, Michael Schumacher este tratat in secret de familie in Elvetia, iar fanii vor cu ardoare sa stie ceva despre el. Sabine Kehm, femeia care are grija de imaginea fostului pilot, a lansat un poster Art Deco in memoria carierei legendare a lui Schumacher, iar acesta va fi vandut in scopuri caritabile.

Familia Schumacher a deschis fundatia Keep Fighting, cea care investeste in cauze culturale, edicationale si sanatate publica. Inspiratia pentru fundatie vine de la lupta pe care o da in prezent Michael Schumacher. Pe 31 decembrie 2013, cel mai titrat pilot din Formula 1 s-a lovit la cap si a intrat in coma in urma unui accident de ski. El si-a revenit dupa 6 luni, insa de atunci se afla in stare vegetativa. Familia lui inca mai spera la o recuperare miraculoasa.

  • E extraordinar! Mesaj RAR din partea familiei lui Michael Schumacher! Anunt de ULTIMA ORA


"Este un mod extraordinar de a celebra cariera legendara a lui Michael Schumacher, iar posterul este foarte frumos. Suntem incantati de acest parteneriat si speram sa strangem cat mai multi bani pentru fundatia Keep Fighting", a spus Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Asa arata posterul vandut de fundatia Keep Fighting. 


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!