"Aproape ca plang! Il vizitez de doua ori pe luna!" Cel mai bun prieten al lui Schumacher rupe tacerea! Cum arata fostul campion

Michael Schumacher Accident Schumacher Formula 1 Jean Todt schumacher F 1 "Aproape ca plang! Il vizitez de doua ori pe luna!" Cel mai bun prieten al lui Schumacher rupe tacerea! Cum arata fostul campion
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Decembrie 2018, 12:58
Data actualizarii: Luni 03 Decembrie 2018, 12:58

Jean Todt a vorbit la un eveniment public despre Michael Schumacher. 

Fostul sef de la Ferrari, Jean Todt, a primit premiul pentru intreaga sa activitate din partea revistei germane Auto Bild. Inevitabil, Todt a ajuns si la subiectul delicat al lui Michael Schumacher, omul alaturi de care a rescris istoria sporturilor cu motor.

Schumacher e ingrijit in casa din Elvetia in urma accidentului de ski din Alpii Francezi, petrecut acum 5 ani!

"Sunt foarte emotionat, aproape ca plang. Daca ai succes, te bucuri ca poti sa oferi ceva inapoi. Asta fac acum ca presedinte FIA.

Pozele cu el inca atarna peste tot la mine in birou. Perioada alaturi de Michael o sa fie mereu cea mai buna din viata mea. Ne iubim pentru ca am scris o poveste incredibila impreuna. Si pentru ca am fost mereu alaturi in perioadele dificile. Il vizitez de doua ori pe luna.

Fata lui e putin mai plina, in rest arata la fel. Am stat in fata lui, l-am luat de ambele maini si m-am uitat la el. Simte ca sunt oameni iubitori in jurul lui, care il ingrijesc si care tin ochii curiosi departe, multumita lui Dumnezeu", a povestit Todt. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!