MLADA - FCSB, joi, ora 20:00, la ProTV | Echipa lui Petrescu a pus presiune pe FCSB: "E o lectie data de CFR pentru toata lumea!"

CFR e sigura de grupe in Europa League, dar vrea tot mai sus! Petrescu va incasa un bonus urias, daca ii elimina si pe cehii de la Slavia.

Dan Petrescu va incasa 2 milioane de euro, daca reuseste inca un miracol, cu Slavia. El si-a asigurat deja bonusul de 1 milion, pentru grupele Europa League.

"Ne-am asigurat calificarea in grupe, de mult timp nu s-a mai intamplat. E un lucru fantastic! Dar nu inseamna ca nu ne dorim sa ne calificam in grupele Champions League!", a declarat Dan Petrescu.

"E o lectie data de CFR pentru ca toata lumea spune ca meritul calificarii este a lui Dan Petrescu e in mare parte! Eu nu pot decat sa-i felicit!", a declarat Helmuth Duckadam.

4 mesaje de felicitare i-a trimis Hagi lui Petrescu, dupa victoria fantastica din Scotia. Cate unul pentru fiecare gol. Hagi si Petrescu isi doresc campioana Romaniei direct in grupe si vor sa mearga la UEFA!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se transmite Sars-Cov-2. Un nou anunț făcut de OMS
BRAT