FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 | "Daca era 2-0 la pauza nu se supara nimeni" Andronache, la ultimul meci ca principal: "Voi munci la fel din orice postura"

FCSB - VITORIA GUIMARAES 0-0 | "Daca era 2-0 la pauza nu se supara nimeni" Andronache, la ultimul meci ca principal: "Voi munci la fel din orice postura"

FCSB 0-0 Guimaraes, in prima mansa a Play Off-ului UEFA Europa League.

Vergil Andronache: "Daca era 2-0 la pauza nu se supara nimeni" // "Vom munci la fel din orice postura"

"Consider ca am realizat ce ne-am propus. In prima repriza am dominat total jocul, din pacate nu am reusit sa marcam, desi am avut 2-3 situatii clare. Plus bara aceea, situatia de 1 la 1 a lui Coman...

In repriza a doua s-au mai echilibrat lucrurile si asa s-a terminat 0-0.

Consider ca nu este un rezultat corect, adversarul nostru nu si-a creat situatii de gol. A avut o usoara dominare pe final, dar atat.

Daca era 2-0 la pauza nu se supara nimeni.

Cred ca e cam aceeasi situatie ca la Mlada. Daca inscriem un gol acolo, sansele sunt. Eu consider ca sunt sanse 50-50 in acest moment.

Noi, stafful tehnic, suntem oameni din club si facem ce ni se cere, asiguram continuitatea. Vom vedea ce se va intampla. Noi suntem fericiti ca in acest moment avem sanse reale de calificare, asta ne-am dorit. Vom munci la fel de mult din orice postura.

Nu conteaza atat de mult pozitia din club, conteaza ca fiecare dintre noi sa punem umarul la calificare.

Altii trebuie sa aprecieze daca mi-am facut treaba. Ce pot sa spun eu este ca am facut totul pentru ca la echipa sa fie continuitate",
a spus Vergil Andronache dupa FCSB 0-0 Guimaraes.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
Dincă, adus la reconstituire sub escorta trupelor speciale. Cum au reacționat vecinii
BRAT