cfr edi iordanescu Europa League Europa League

"Delegare total neinspirata! Nici macar gazdele nu au cerut penalty!" Reactia lui Iordanescu dupa ce arbitrul a lasat-o pe CFR Cluj AFARA din primavara europeana! Ce a spus antrenorul

CFR Cluj a fost eliminata din Europa League dupa un final incins de meci. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2020, 22:34
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2020, 22:42

Arbitrul a dictat penalty la o interventie neclara a lui Balgradean, apoi l-a eliminat pe portarul clujenilor.

Edi Iordanescu considera ca s-a facut o mare nedreptate in acest meci. De asemenea, omul care i-a luat locul lui Dan Petrescu a declarat ca delegarea arbitrilor a fost total neinspirata. 

"Ce pot sa simt? Simt ca s-a facut o mare nedreptate, pentru ca din punctul meu de vedere, echipa a dat dovada de foarte mare caracter, de personalitate.

Echipa a gestionat foarte bine momentele de joc. Din punct de vedere tactic, ne-am organizat foarte bine, a fost ceea ce ne-am planuit ca sa ramanem in joc, sa ne agatam de rezultat, sa incercam sa gestionam bine momentele de joc. 

Cred ca decizia este total gresita. Cred ca delegarea este total neinspirata, tinand cont ca am avut brigada din Franta si la meciul trecut cu TSKA. Acum, la fel brigada din Franta si vine acest penalty la care nici gazdele nu au avut reactie, nimeni nu a solicitat nimic.

Nu stiu de unde pana unde aceasta decizie. Eu imi felicit echipa sunt mandru de jucatorii pe care ii antrenez. Daca reuseam calificarea, era calificarea lor suta la suta. De acum inainte, cea mai mare provocare va fi sa vedem cum ne recuparam si cum gestionam perioada urmatoare care a ramas in competitie", a declarat Edi Iordanescu.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!