Blestemul penalty-urilor de la Euro continua! Ronaldo, singurul care a reusit sa marcheze de la punctul cu var! Recordul negativ, in pericol 

Doua penalty-uri ratate am avut in partida dintre Ucraina si Macedonia de Nord.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:55
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:58

Campionatul European din aceasta vara este unul neobisnuit, nu doar din cauza faptului ca se desfasoara cu un an mai tarziu decat a fost programat initial, dar si din cauza lipsei de eficienta a fotbalistiilor cand vorba de executiile de la punctul cu var.

Din primele 18 meciuri de la Euro 2020, au fost 5 penalty-uri acordate, insa 4 din acestea au fost ratate, singurul care a reusit sa marcheze fiind Cristiano Ronaldo, golgheterul nationalei Portugaliei. Ca o comparatie, la Euro 2016, pe toata durata turneului au fost 4 penalty-uri ratate, iar recordul este de 5 lovituri de pedeasca nefructifitate, la Euro 2000.

In meciul dintre Ucraina si Macedonia de Nord au fost doua penalty-uri ratate, unul de catre Alioski, care insa a marcat dupa respingerea portarului, iar celelalt de catre Ruslan Malinovskyi, care nu a avut norocul jucatorului macedonean si nu a mai inscris dupa respingerea portarului. Ceilalti jucatori care au ratat la acest European sunt Hojbjerg, pentru Danemarca, si Bale, pentru Tara Galilor.

Modifică setările cookies