Blestemul penalty-urilor de la Euro continua! Ronaldo, singurul care a reusit sa marcheze de la punctul cu var! Recordul negativ, in pericol 

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:55
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 17:58

Doua penalty-uri ratate am avut in partida dintre Ucraina si Macedonia de Nord.

Campionatul European din aceasta vara este unul neobisnuit, nu doar din cauza faptului ca se desfasoara cu un an mai tarziu decat a fost programat initial, dar si din cauza lipsei de eficienta a fotbalistiilor cand vorba de executiile de la punctul cu var.

Din primele 18 meciuri de la Euro 2020, au fost 5 penalty-uri acordate, insa 4 din acestea au fost ratate, singurul care a reusit sa marcheze fiind Cristiano Ronaldo, golgheterul nationalei Portugaliei. Ca o comparatie, la Euro 2016, pe toata durata turneului au fost 4 penalty-uri ratate, iar recordul este de 5 lovituri de pedeasca nefructifitate, la Euro 2000.

In meciul dintre Ucraina si Macedonia de Nord au fost doua penalty-uri ratate, unul de catre Alioski, care insa a marcat dupa respingerea portarului, iar celelalt de catre Ruslan Malinovskyi, care nu a avut norocul jucatorului macedonean si nu a mai inscris dupa respingerea portarului. Ceilalti jucatori care au ratat la acest European sunt Hojbjerg, pentru Danemarca, si Bale, pentru Tara Galilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!