Selectionerul Belgiei a votat pentru anularea amicalului cu Spania: "Vietile unor oameni valoreaza mai mult ca o partida de fotbal"

Selectionerul Belgiei a votat pentru anularea amicalului cu Spania: "Vietile unor oameni valoreaza mai mult ca o partida de fotbal"

"Se joaca mii de meciuri, asa ca daca este una in plus sau in minus nu ar conta prea mult", a declarat selectionerul belgian dupa suspendarea partidei contra Spaniei.

Antrenorul selectionatei de fotbal a Belgiei, Marc Wilmots, si-a manifestat marti suportul asupra deciziei anularii meciului amical contra Spaniei, spunand ca "vietile unor oameni valoreaza mai mult ca o partida de fotbal."

"Am fost informat azi-noapte ca partida nu se va mai disputa, ca masura de siguranta iar astazi dimineata am informat la randul meu pe toata lumea", a explicat tehnicianul "diavolilor rosii". Wilmots a mai adaugat faptul ca jucatorii convocati au fost lasati sa se intoarca la echipele de club.

"Se joaca mii de partide, asa ca una in plus sau in minus nu conteaza prea mult."

Conform autoritatilor, la partida Belgia-Spania, care ar fi urmat sa se dispute in aceasta seara pe stadionul Rey Balduino, ar fi urmat sa asiste peste 50.000 de persoane, dar situatia de alerta a facut ca aceasta partida sa fie anulata. Belgia a ridicat la 3 nivelul de risc pentru amenintare terorista in interiorul granitelor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT