FINALA CUPEI ROMANIEI | Semnul de impacare definitiva? Ce a facut Hagi cand a ajuns in fata lui Burleanu, la festivitatea de premiere

Gica Hagi FRF Gica Popescu Razvan Burleanu Cupa Romaniei Semnul de impacare definitiva? Ce a facut Hagi cand a ajuns in fata lui Burleanu, la festivitatea de premiere
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2019, 00:07
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2019, 00:18

Conflictul Hagi - FRF pare sa fie istorie.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a facut premierea echipelor dupa finala Cupei Romaniei. Raceala dintre Hagi si conducerea Federatiei e de domeniul trecutului. In momentul in care 'Regele' a ajuns in fata lui Burleanu, cei doi s-au imbratisat. Hagi a facut acelasi gest cu toti oficialii prezenti pe podiumul de premiere de pe Ilie Oana.

Acum doi ani, dupa Supercupa Romaniei de la Botosani, Hagi a ramas pe banca la premierea echipelor. A explicat ca gestul a fost o consecinta a dezamagirii pe care a trait-o in timpul meciului, nu o forma de protest.

Pana la iesirea lui Gica Popescu din inchisoare, Hagi a refuzat sa participe la meciurile echipei nationale, suparat in urma rezultatului alegerilor de la Federatie din urma cu 5 ani. Atunci, Burleanu a castigat la cateva zeci de ore dupa condamnarea lui Popescu in Dosarul Transferurilor desi nimeni nu-i dadea nicio sansa.

  • Semnul de impacare definitiva? Ce a facut Hagi cand a ajuns in fata lui Burleanu, la festivitatea de premiere

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!