SECRETUL din vestiarele echipelor de la Mondial! Cu ce au venit Messi, Muller sau Suarez in Rusia | FOTO

Cupa Mondiala 2018 altar Campionatul Mondial 2018 messi vestiare Cupa Mondiala 2018 SECRETUL din vestiarele echipelor de la Mondial! Cu ce au venit Messi, Muller sau Suarez in Rusia | FOTO
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2018, 13:24
Data actualizarii: Miercuri 20 Iunie 2018, 13:30

Cupa Mondiala nu inseamna doar confruntari dure intre cele mai bune nationale de fotbal ale lumii.

In spatele a ceea ce vad fanii fotbalului pe teren, jucatorii prezenti la Campionatul Mondial isi gasesc motivatia in lucruri marunte si au diferite superstitii si obiecte norocoase. 

Vestiarele nationalelor prezente in Rusia sunt adevarate sanctuare, iar imaginile surprinse in interiorul acestora fac acum inconjurul globului. 

Atacantul german, Thomas Muller, are aparatoare cu numele fostului coechipier de la nationala, Lukas Podolski. 

Nici argentinienii nu sunt mai prejos si, inainte de meciul cu Islanda, in vestiarul lor a putut fi observat un altar, loc in care jucatorii se puteau reculege inainte de debutul la Cupa Mondiala din Rusia. 

Si peruanii si-au amenajat un altar in vestiar si au asezat acolo icoane cu Iisus Hristos. Jucatorii din Peru s-au putut reculege acolo inaintea partidei cu Danemarca. 

Luis Suarez a luat si el la Mondial un talisman norocos - o fotografie inramata cu familia lui, insotita de mesajul "Intotdeauna cu tine! Te iubim". 

Nici Marcelo, capitanul Braziliei in partida cu Elvetia, nu si-a uitat familia acasa. El are aparatoare personalizate cu fotografii cu familia lui. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!