Cupa Mondiala 2018 Anglia Gareth Southgate Cupa Mondiala 2018

Cupa Mondiala 2018. Antrenorul Angliei a ajuns la spital: "Mai bine ca am patit-o eu decat unul dintre jucatori!" Ce s-a intamplat

Selectionerul Gareth Southgate si-a dislocat umarul la un antrenament.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iunie 2018, 10:53
Data actualizarii: Joi 21 Iunie 2018, 10:56

In timpul unui antrenament de la baza din Repino a Angliei, Gareth Southgate a suferit o accidentare neasteptata! Selectionerul Angliei s-a impiedicat in timp ce alerga miercuri dupa-amiaza si a fost nevoie sa mearga la spital. Southgate s-a lovit la cot si si-a dislocat umarul in urma incidentului.

Southgate a mers alaturi de doctorul nationalei, Rob Chakraverty, fiind tratat iar bratul lui a fost imobilizat. Southgate a comentat intr-un mod amuzant incidentul, cerandu-si scuze doctorilor echipei ca le-a stricat ziua libera. Jucatorii au avut, la randul lor, o zi libera.

"Este mai bine ca am patit-o eu decat unul dintre jucatori. Au fost surprinsi la intalnirea echipei si ma intrebau ce am facut. Ca de obicei, au fost amuzati. Este bine ca am avut o zi linistita astazi asa ca am pregatit intalnirea si pregatim intalnirea cu Panama. Sunt putin trist pentru ca eram aproape de a bate recordul personal la 10.000 de metri" a spus Southgate.

Modifică setările cookies