Paulo Dybala Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 CM 2022

Explicațiile lui Paulo Dybala despre penalty-ul transformat în finala mondială. Motivul pentru care a tras direct pe centrul porții

Argentina a câștigat titlul mondial în urma unei finale spectaculoasă câștigată în fața Franței, după loviturile de departajare.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 21 Decembrie 2022, 14:45
Data actualizarii: Miercuri 21 Decembrie 2022, 14:58

Unul dintre jucătorii care a transformat penalty pentru sud-americani a fost Paulo Dybala. Atacantul celor de la AS Roma nu a evoluat prea multe minute la turneul final din Qatar, fiind nepregătit complet din punct de vedere fizic din cauza unei accidentări. 

Ce sfat i-a oferit Emiliano Martinez lui Paulo Dybala

"Sunt terminat. În ultimele 3 zile cred că am dormit 5 ore. Au fost zile incredibile. Am visat asta toată viața. Nu am cuvinte. 

Ceea ce am trăit este de neuitat, mai ales pentru ceea ne-ați făcut să simțim. Erați atât de departe, dar v-am simțit aproape. Nu aveam de gând să vă dezamăgim. Acum e momentul să ne bucurăm.

Când selecționerul mi-a spus că voi intra pe teren, știam că va fi pentru a executa un penalty. Știam că trebuie să fiu cât mai calm. Nu era ușor pentru nu joci mereu o finală de Mondial. 

Când am mers spre locul în care se afla mingea, drumul mi s-a părut foarte lung. Parcă nu mai ajungeam. Vorbisem cu 'Dibu', după ce Franța a ratat, și mi-a zis să trag pe mijloc. Eu voiam să trag în diagonală. Portarul s-a aruncat pe acel colț, dar eu l-am ascultat pe colegul meu. Nu greșești dacă tragi tare și pe mijloc", declarat Paulo Dybala pentru TyC Sports. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!