Galatasaray dries mertens Lucas Torreira Campionate externe

VIDEO Super-lovitură dată de Galatasaray! Dries Mertens, noul coleg al lui Alexandru Cicâldău! Fanii l-au așteptat la aeroport 

Galatasaray face două transferuri de răsunet în această vară, din Serie A! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 09:39
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 09:42

Dries Mertens (35 ani) s-a despărțit de Napoli după o perioadă de 9 ani și urmează să semneze cu Galatasaray, echipa lui Alexandru Cicâldău (25 ani). Belgianul a acceptat propunerea oficialilor „Cim-Bon” și a aterizat în Istanbul în cursul serii de sâmbătă și nu singur. 

Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în transferuri, a postat inițial o poză cu Dries Mertens, însoțit de Lucas Torreira (26 ani), fotbalist care a evoluat la Fiorentina în ultimul sezon, împrumutat de la Arsenal. 

Dries Mertens și Lucas Torreira, așteptați de fanii lui Galatasaray la aeroport 

Fotbalistul belgian a ales să nu își prelungească înțelegerea cu Napoli, astfel că a început să negocieze cu o altă echipă, pentru a încasa un salariu mai mare. Fabrizio Romano informează că Mertens va primi 4 milioane de euro salariu, iar în cazul în care echipa încheie sezonul pe loc de Champions League, contractul său se prelungește pe încă un sezon. 

  • 397 de meciuri a jucat Dries Mertens pentru Napoli, având 148 de goluri marcate. 

În schimbul lui Lucas Torreira, Galatasaray plătește 7 milioane de euro. Fanii turci au fost atât de încântați de cele două transferuri, încât Mertens și Torreira au fost întâmpinați de o mare de suporteri încă din aeroport. 

Modifică setările cookies