Campionate externe

"Pleaca, ca-ti crap capul!" Moment socant: Arda Turan si-a iesit din minti in Turcia si a sarit la bataie pe strada

Arda Turan, fostul mijlocas al lui Atletico Madrid si al Barcelonei, joaca acum la Istanbul BB, echipa preferata a presedintelui Turciei, Erdogan.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Martie 2018, 17:47
Data actualizarii: Luni 26 Martie 2018, 17:54

Arda Turan a fost cedat de Barcelona sub forma de imprumut in Turcia, dupa ce a dezamagit pe Nou Camp. Mijlocasul de 31 de ani a fost trimis la Istanbul Basaksehir, echipa favorita a lui Erdogan.

Recunoscut ca fiind un fotbalist temperamental, Arda Turan, care s-a retras din nationala Turciei, a fost protagonistul unui episod care a iscat un scandal la Istanbul.

Arda s-a insurat pe 12 martie cu Aslihan Dogan, iar saptamana trecuta cei doi au fost surprinsi de cativa ziaristi turci intr-un restaurant din Istanbul. De asemenea, ei erau insotiti de Okan Turan, fratele lui Arda, si de partenera acestuia.

La plecare, acestia au fost fotografiati de ziaristii turci, care au intrebat-o pe Aslihan Dogan, sotia lui Arda, de ce a optat pentru o ceremonie atat de simpla.

Sotia lui Arda a raspuns printr-un gest si "a tras fermoarul" la gura.

In acel moment, un alt reporter a intrebat: "Ti-a interzis Arda sa vorbesti?".

A fost momentul in care fotbalistul si-a iesit din minti si a sarit la bataie: "Iti crap capul si ochii! Vorbesti cu sotia mea!", a urlat Arda.

In cele din urma, fotbalistul s-a urcat intr-un taxi si a parasit locul.

CITESTE SI

Modifică setările cookies