Dezvaluirea SOCANTA a lui Mike Tyson: "Eram DROGAT cand l-am facut KO!" Ce s-a intamplat la unul dintre cele mai tari meciuri din cariera

Mike Tyson Andrew Golota Box Box Dezvaluirea SOCANTA a lui Mike Tyson: "Eram DROGAT cand l-am facut KO!" Ce s-a intamplat la unul dintre cele mai tari meciuri din cariera
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 12:29
Data actualizarii: Vineri 14 Decembrie 2018, 12:42

Mike Tyson incepe o noua afacere.

"Iron" Mike Tyson a dominat categoria grea din box multi ani iar una dintre cele mai tari lupte din cariera a avut loc in 2000 impotriva polonezului Andrew Golota. Lupta s-a incheiat dupa 3 runde prin KO tehnic dupa ce Golota a refuzat sa mai continue. El a ajuns la spital unde s-a descoperit ca a suferit o comotie, o fractura a pometelui si o hernie de disc! Golota a luat o pauza de 3 ani din box dupa acea lupta.

Meciul va ramane in istorie si pentru ca a fost declarat ulterior 'no contest'. Asta deoarece Tyson a fost depistat pozitiv cu marijuana! Pentru prima data, Mike Tyson a recunoscut ca a fumat cannabis inainte de acel meci in timpul aparitiei la "The Dan Patrick Show".

"Practic, toata viata mea am fumat. Si cu o seara inainte de acel meci. Nu m-a afectat pe mine. L-a afectat pe Golota" a spus Tyson in cadrul emisiunii. Tyson a fost amendat cu 200.000 de dolari dupa acel meci.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!