Tyson Fury Anthony Joshua Box Deontay Wilder Wladimir Klitschko Box Gest caritabil. Tyson Fury va dona bursa din meciul cu Deontay Wilder pentru oamenii fara adapost

Gest superb al lui Tyson Fury! Va dona bursa din meciul cu Wilder pentru oamenii fara adapost

"Gypsy King" se lupta pe 1 decembrie pentru titlu de campion mondial W.B.C.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Noiembrie 2018, 09:24
Data actualizarii: Joi 29 Noiembrie 2018, 09:51
Tyson Fury surprinde din nou printr-un gest caritabil, bursa lui Fury pentru meciul din 1 Decembrie in valoare de 8 milioane de lire sterline va fi donata pentru constructia unor locuinte sociale.

"N-am altceva mai bun de facut cu banii, nu sunt interesat sa devin milionar. Sunt boxer, nu om de afaceri si probabil ca voi sfarsi la fel ca toti ceilalti boxeri, lefter. Nu poti lua banii cu tine cand mori, asa ca as putea foarte bine sa fac ceva bun cu ei, ajutand niste oameni care nu se pot ajuta singuri", a declarat Tyson Fury inaintea meciului de duminica dimineata.
 
Tyson Fury a socat intreaga lume in 2015 dupa victoria impotriva lui Wladimir Klitschko, fiind declarat sportivul anului din Marea Britanie. Problemele pentru el au inceput din momentul in care a devenit campion mondial al greilor, fiind discriminat din cauza etniei lui si acuzat de comportament xenofob.
 
 

Revansa cu Wladimir Klitschko nu a mai avut loc, Fury invocand diverse accidentari si chiar internarea la dezalcolizare, motiv pentru care la 3 octombrie 2016 a fost descalificat  si deposedat de titlurile de campion mondial W.B.A, W.B.O, I.B.O, I.B.F.

Pauza de 31 luni din activitatea profesionala l-a facut pe englez sa ajunga la greutatea de 170 kg, fapt datorat stilului de viata dezorganizat si depresiv in care traia.
 
Revenirea lui Fury in ring se datoreaza si viitorului sau adversar, Deontay Wilder, care a declarat acum un an ca englezul e distrus si niciodata nu va reveni in ringul de box profesionist. Tyson a revenit in acest an cu doua meciuri accesibile si la finele lunii august a batut palma pentru meciul de titlu mondial W.B.C.
 
Un eventual succes in fata lui Wilder ii poate aduce un meci cu Anthony Joshua, pentru a recuceri centurile obtinute de el in noiembrie 2015 si posibilitatea sa ajunga campion emerit al greilor.
 
Tyson Fury are un record de 27-0, 19 victorii prin K.O.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!