Muhammad Ali Box

Cel mai complet documentar despre viata lui Muhammad Ali: secretele care au facut un mare campion

Netflix, una dintre cele mai mari platforme online pe care sunt disponibile filme, seriale si documentare, isi imbogateste lista dedicata sportului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 16:39
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 16:42

 Din 1 iunie, pe Netflix va fi disponibil documentarul "I Am Ali", care prezinta viata boxerului Muhammad Ali.

Documentarul, lansat in 2014, cuprinde inregistrari audio si video din arhiva personala a sportivului, interviuri cu membri ai familiei si prieteni, oameni care l-au cunoscut si admirat. "I Am Ali" se focuseaza si asupra celor mai importante meciuri jucate de boxer de-a lungul timpului, cu Joe Frazier, George Foreman sau Sonny Liston.

In documentarul de 111 minute, mai apar campionul Mike Tyson, care povesteste despre cum, urmarindu-l pe Muhammad Ali, visa sa ajunga la acelasi nivel cu el, sau Tom Jones, artistul care marturiseste ca i-a admirat personalitatea si stilul de a boxa.

Reamintim ca americanul nascut sub numele de Cassius Marcellus Clay a incetat din viata pe 3 iunie 2016, la varsta de 74 de ani. El a disputat, de-a lungul carierei, 61 de partide, fiind invingator in 56 dintre ele, de 37 de ori prin KO.

Referitor la sport, pe Netflix mai sunt disponibile o multime de alte filme, seriale si documentare, cum ar fi The Last Dance, care ilustreaza evolutia carierei lui Michael Jordan, Race, care spune povestea adevarata a sportivului afro-american Jesse Owens, care a scris istorie la Jocurile Olimpice din 1936, de la Berlin, sau Barça Dreams, care exploreaza filosofia si istoria supercampioanei catalane, unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din lume.

Modifică setările cookies