Box

Boxerul Amir Khan, jefuit în plină stradă: "Aveau pistolul îndreptat spre fața mea, mi-au cerut ceasul"

Boxerul britanic Amir Khan, fost campion mondial la categoria welter, a anunţat că a fost jefuit sub ameninţarea unei arme luni seară la Londra, informează DPA.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:17
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:21

Khan (35 ani) a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a dezvăluit că el şi soţia sa, Faryal Makhdoom, sunt în siguranţă după un incident în cursul căruia s-a confruntat cu doi bărbaţi, în Leyton, care l-au ameninţat cu o armă şi l-au deposedat de ceasul pe care îl purta la mână.

Boxerul Amir Khan, jefuit în plină stradă

"Am traversat strada cu Faryal, din fericire ea se afla la câţiva paşi în spatele meu. Doi bărbaţi au alergat către mine şi mi-au cerut ceasul, cu un pistol îndreptat spre faţa mea. Cel mai important este că amândoi suntem în siguranţă", a scris pugilistul pe contul său de Twitter.

Amir Khan, fost deţinător al centurilor cu diamante ale versiunilor WBA şi IBF, a fost învins prin KO tehnic în runda a şasea de compatriotul său Kell Brook, în luna februarie la Manchester.

Aceasta a fost a şasea înfrângere suferită de Khan pe parcursul carierei sale de boxer profesionist, în care a obţinut 34 de victorii, 21 dintre acestea înainte de limită.

Agerpres

Modifică setările cookies