Barcelona Richarlison Anglia

Azi e dorit de Barcelona! Confesiunea CUTREMURATOARE a unui star din nationala Braziliei: "Am fost refuzat peste tot, voiam sa ma las. M-aveam bani nici sa ma intorc acasa!"

Povestea sa de viata e cu adevarat senzationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Decembrie 2018, 15:52
Data actualizarii: Luni 10 Decembrie 2018, 15:57

Richarlison a avut un sezon excelent la Watford, iar in vara a trecut la Everton. In nationala Braziliei, atacantul de 21 de ani are deja 6 meciuri si 3 goluri marcate.

Lucrurile n-au mers insa mereu bine pentru el. Richarlison a trecut peste mai multe refuzuri din partea mai multor cluburi si a vrut sa se retraga!

"N-am suficiente degete sa numar cluburile care m-au refuzat. Voiam sa ma las de fotbal. Apoi, am mers la Belo Horizonte. Aveam bani doar pentru un drum, m-am dus la ultima proba pe care puteam s-o sustin. Daca nu ma pastrau, nu aveam nici macar bani sa ma intorc acasa", a spus Richarlison.

Acum, atacantul primeste o veste de exceptie. Barcelona il monitorizeaza cu atentie. Richarlison ar putea fi inlocuitorul pe termen lung al lui Luis Suarez, scrie presa catalana.

Richarlison are 7 goluri marcate de la inceputul sezonului in Anglia. Inainte sa ajunga la Watford, acum un an si jumatate, a mai jucat pentru America Mineiro si Fluminense.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!