FOTO Verdictul lui Pep Guardiola cu privire la perioada de mercato din iarnă. Ce a spus antrenorul lui Manchester City

Manchester City Pep Guardiola Premier League Anglia Pep Guardiola
Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:48

„Cetățenii” se află pe locul trei în acest moment în Premier League.

Manchester City a transferat în perioada de mercato din vară cinci jucători: Erling Halaand (60 milioane de euro), Kalvin Phillips (49 milioane), Manuel Akanji (17.5 milioane), Sergio Gomez (13 milioane) și Stefan Ortega (gratis).

Verdictul lui Pep Guardiola cu privire la perioada de mercato din iarnă. Ce a spus antrenorul lui Manchester City

În ce privește perioada din iarnă a sezonului 2022/23, Pep Guardiola a spus că nu crede că Manchester City va mai efectua un transfer și că va continua până la final cu lotul pe care-l are în acest moment.

„Cred că nu vom face niciun transfer în Ianuarie, așa că vom înainta spre final cum suntem acum. Nu știu ce se va întâmpla, dar de când am revenit din Abu Dhabi, nu a fost niciun nume pe masă”, a spus Pep Guardiola, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Manchester City, în această stagiune

„Cetățenii” se află pe locul trei în clasamentul Premier League cu 32 de puncte din 42 posibile. Manchester City a obținut, astfel, 10 victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri.

Trupa de pe Etihad se va duela în următoarea partidă cu Leeds, în etapa cu numărul 17. Meciul este programat miercuri, 28 decembrie, de la ora 22:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!