Tragedie pentru familia lui Alisson! Tatal fotbalistului a fost gasit inecat intr-un baraj! El avea doar 57 de ani

Alisson deces Liverpool tatal lui Anglia Tragedie pentru familia lui Alisson! Tatal fotbalistului in varsta de doar 57 de ani a fost gasit inecat intr-un baraj
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 09:01
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 09:55

Titularul din poarta lui Liverpool, Alisson Becker, trece prin momente dificile dupa ce tatal lui, Jose Agostinho Becker, in varsta de 57 de ani a fost gasit mort. 

Tatal portarului s-a inecat intr-un baraj de acumulare din apropierea casei familiei, din localitatea Lavras do Sul din Brazilia. In jurul orei 17, pompierii au fost anuntati ca tatal portarului brazilian se afla la baraj pentru pescuit subacvatic, activitate care ii placea foarte mult. Oamenii de interventie au iesit din lac in jurul orei 21:30.

Pana ala urma, corpul lui Jose Agostinho Becker a fost gasit de un prieten de famiie si de un angajat al ferme familiei, in jurul orei 22:50. Decesul tatalui lui Alisson a fost un soc in Brazilia.  El a fost portar in fotbalul amator la Rio Grande do Sul, avand o influenta mare asupra titularului de la Liverpool, si a fratelului lui Allision, Muriel Becker, care apara ala Fluminense. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!