Spurs Brendan Rodgers Leicester City Premier League Tottenham Hotspur Anglia

Tottenham, refuzata de inca un antrenor important! Era planul B, dupa Nagelsmann

Tottenham are dificultati in alegerea noului antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 19:46
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 19:46

Dupa ce prima varianta luata in calcul de clubul din Londra, Julian Nagelsmann, a picat, Spurs a incercat sa il convinga pe Brendan Rogers (48 de ani).

Actualul antrenor al lui Leicester a refuzat insa o mutare, spunand ca "Tottenham este un club bun, unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia, insa chiar sunt intr-un moment fericit din viata mea. Am un respect urias pentru jucatorii si conducerea de aici (Leicester) si simt ca vreau sa continui munca mea de la acest club."

Spurs e fara antrenor dupa ce l-a demis pe Jose Mourinho. In prezent, Ryan Mason ocupa functia de interimar, insa acesta nu are experienta, astfel ca oficialii lui Spurs au cautat variante.

Nagelsmann a fost prima varianta, insa germanul a preferat sa semneze cu Bayern, care ii va plati lui Leipzig pana la 25 de milioane de euro (inclusiv bonusuri).

Brendan Rodgers este antrenorul lui Leicester din februarie 2019. Acesta a avut cele mai mari performante alaturi de Celtic, cu care a dominat campionatul Scotiei, castigand doua titluiri, doua Cupe si doua Cupe ale Ligii.

In sezonul 2013-2014, in perioada in care o antrena pe Liverpool, Rodgers a fost numit managerul anului in Premier League. Reading, Watford si Swansea sunt celelate cluburi profesioniste din cariera lui.

Modifică setările cookies