Sfatul lui Pep Guardiola pentru Todd Boehly, după ce elevii săi s-au „distrat” cu Chelsea

Manchester City - Chelsea FA Cup Pep Guardiola Anglia Pep Guardiola
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 21:28
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 21:27

Manchester City i-a învins pe londonezi cu 4-0 în runda a treia din FA Cup. Meciul a fost în direct pe Pro Arena & VOYO.

După meci, Pep Guardiola a vorbit despre patronul celor de la Chelsea, Todd Boehly, respectiv antrenorul londonezilor, Graham Potter, proaspăt instalat pe banca tehnică a trupei de pe Stamford Bridge.

Sfatul lui Pep Guardiola pentru Todd Boehly, după ce elevii săi s-au „distrat” cu Chelsea

Antrenorul lui Manchester City a precizat că Todd Boehly ar trebui să-i ofere timp lui Graham Potter, chiar dacă jucătorii lui Chelsea nu au arătat prea bine în meciul de pe Etihad.

„I-aș spune lui Todd Boehly să-i ofere timp lui Graham Potter. Oferă-i timp! Orice antrenor are nevoie de timp. La Barcelona, eu nu am avut nevoie, pentru că l-am avut pe Messi”, a spus Pep Guardiola după meci, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Manchester City - Chelsea 4-0

Mahrez a deschis scorul în minutul 23, iar Alvarez a majorat diferența în minutul 30. Foden a dus scorul la 3-0 în minutul 38, iar Chelsea părea înfrântă deja.

În partea a doua a meciului, Mahrez și-a trecut din nou numele pe tabelă și a închis-o definitiv, de data aceasta, la 4-0 pentru Manchester City.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!