Se stie prima promovata in Premier League! Un club de traditie revine in cel mai tare campionat din lume

Se stie prima promovata in Premier League! Un club de traditie revine in cel mai tare campionat din lume

Norwich a reusit astazi sa isi asigure prezenta matematica in urmatorul sezon din Premier League.

Cu 5 meciuri ramase de jucat, Norwich profita de egalul celor de la Swansea, impotriva lui Wycombe, 2-2,  dar si de remiza dintre Brentford si Millwall si si-a asigurat unul din cele doua locuri de promovare directa desi nu a jucat. Acestia vor sarbatori promovarea sambata, de la ora 22:00, in meciul cu Bournemouth.

Norwich are un avans de 14 puncte, dar si un meci in plus. Swansea, ocupanta locului 3, mai are de jucat 4 meciuri si este imposibil sa recupereze avansul.

Primele doua formatii promoveaza direct in Premier League, in timp ce a treia echipa va fi decisa in urma unui baraj. Watford este sigura, cel putin, de participarea in Play-Off-ul de promovare, dar are sanse mari sa promoveze direct, fiind pe locul 2. Swansea, Brentford, Bournemouth, Barnsley si Reading, formatia lui George Puscas, sunt celalte echipe cu sanse mari de promovare.

Norwich a mai promovat de 4 ori in ultimii 10 ani in Premier League. La ultima participare, in sezonul 2019-2020, acestia au reusit doar 5 victorii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies